Oma blogiluettelo

torstai 24. marraskuuta 2011

Inventaarion tulosta

Aamulla laskin omat korttitarpeeni, ei ne vieläkään riitä:( Parit eilen ja tänään väänsin---täytynee helpottaa tätä kortin tekoa jotta ei tule kiire. Itse kun haluan viimeistään Itsenäisyyspäivänä kirjoittaa kortit valmiiksi!! Rusetista tuli pienehkö kun nauhaa oli pätkä, joulutähden reunoihin yritin laittaa Acrylic Paint Dabber Snow cap-ainetta...ostin sen vuosi sitten Tampereen messuilta, jäänyt vallan käyttämättä---pullokin pystyssä--ei meinannut pelittää--käänsin nyt sen ylösalaisin jos sitten alkais paremmin toimimaan:)


7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

sehr schöne Weihnachtskarten!
LG
Elma

Apris kirjoitti...

Tosi kauniita kortteja olet tehnyt. Meilläkin paistaa vaihteeksi aurinko aamullisen suht reilun vesisateen jälkeen.

Anitta kirjoitti...

Taas niin suloisia kortteja. 8)

Anemone kirjoitti...

Ihania kortteja, varsinkin tuosta alemmasta tykkään. Siinä on niin upea pohjapaperikin. Minäkin väännän ja väännän noita joulukortteja. Tuntuu ettei loppua tule kun aina lähtee osa jonkun matkaan :) Täytyis varmaan tehdä sarjassa kaikki samanlaisia...

Maaret kirjoitti...

Kauniit kortit olet jälleen taiteillut:) Hymyilytti, kun luin, että rusetista tuli pieni, kun nauhaa ei ollut riittävästi...Mulla nauhalaatikko pursuaa, en vaan yksinkertaisesti osaa käyttää nauhoja ollenkaan. Juuttinarua ja "hammaslankaa" kyllä kuluu.

Marjorie kirjoitti...

Ihania, tunnelmallisia joulukortteja olet taas tehny!

Christina kirjoitti...

die beiden Karten sind total schön geworden, gefallen mir sehr gut

LG Christina