Oma blogiluettelo

maanantai 21. marraskuuta 2011

Jälleen yksi

Koville on ottanut tämä onnittelukorttien teko, ihan ovat omia muistamisia---näistähän osa jo jäi ilman. Kaikille jos olisin tehnyt niin kymmenen kahden viikon aikana olisi ollut se määrä. Miksi kaikki syntyvät samaan aikaan tai ainakin viettävät nimppareitaan? Itsekin syyllinen ihan molempiin:) Saas nähdä jaksanko vielä pari vääntää vai pitääkö laittaa tekstari?!
Tämä kortti menee kuitenkin 80-kymppiselle...huomaatte miten yksinkertaiseksi nää mun kortit käy!! Suoraan kohokuvioin tuohon Craftin kanteen ja hioin sitten valkean näkyviin, vintagea, vanhoja kukkia ja Idenan Mega-tikapuulankaa--- sehän on tarkoitettu kutomiseen mutta ostin kerän ihan kortteja varten:)
 

14 kommenttia:

TaijuS kirjoitti...

Oi, kuinka kaunis vintagekortti!

Merkku kirjoitti...

Sustahan on tullut oikea korttimestari! Tääkin on aivan upea. Ihanat nuo valkoiset hiotut "horsmat" kuten tyttäremme kukkia nimittää ;) Ja toi nauha on piste iiiin päälle!

Apris kirjoitti...

Mikä tästä yksikertaisen tekee?
Todella kaunis kortti. Hienosti sopii niin lanka kuin kohokuviointikin.

Maila kirjoitti...

Kylläpäs on täälläkin kaunis kortti tai oikeastaan kortteja. Tuo aukkoon upotettu kuva on ollut minulla jo kauan, mutta en vain ole osanut sitä käyttää. Nyt käytin embossausta ja sen jälkeen vähän huolimattomasti sinistä puroon ja taivaalle. Osaan näihin kuviin kehitin revontulia, mutta niistä kuva myöhemmib.

Maaret kirjoitti...

Ai hitsi, toi korttipohja toimii loistavasti :)
Kaunis kortti kaikkinensa.

Askartelin itte kirjoitti...

Oi, että on kaunis kortti:)

Marjut kirjoitti...

Ihana kortti ja kiva idea tuo kohokuviointi.

Lauski kirjoitti...

Kaunis,ai että! Ja kaunista erilaista lankaa nauhan sijasta. Upea!

Päivi kirjoitti...

Voi, oletpas tehnyt jälleen kerran todella ihanan kortin! Tuo kohokuviointi on ihmeen kaunis. Ja tikapuulanka myös. Tältä vuodelta jäi Tampereen messut nyt sitten väliin, joten minun on varmaan turvauduttava nettikauppoihin:) Maijun kirjan sentään hommasin jo kirjamessuilta!

Niinu kirjoitti...

Kaunis kortti:) Nuita korttipohjia sitä täytyy itsekin harkita; niin kivan näköinen sun käsittelys jälkeen!u

Merja kirjoitti...

Mahdottoman kaunis kortti! Tämä tykkäilee kyllä!

Anemone kirjoitti...

Kyllä on taas niin erityisen hieno kortti !!!
Tosi makee lanka kruunaa kaiken :)

Marjorie kirjoitti...

Edellisiin kommentteihin on pakko yhtyä, on kyllä kaunis kortti, ja monta kivaa ideaa olet tässä toteuttanut! Ja ihania löytöjä olit messuilta tehnyt, kun tuolta aiempia postauksia kurkin!

Anonyymi kirjoitti...

Niin että mikä graft, eikös siihen päälle voi leimata vaikoisella ettei tartte hioa. Olen nimittäin ajatellut ruskeaa paperia ja valkoisen värin ostin juuri tätä ajatusta varten. Siis tiimarin kukkaleimasin valkealla leimiluvärillä ruskealle pohjalle; on vielä kokeilematta, vain ajatuksena(valkeaa sai oikein metsästää)tästäkin tarttis tulla sulle oppiin. Kortti on upea, niin että se pysähdytti oikein kommentoimaan t. m-l