Oma blogiluettelo

lauantai 19. marraskuuta 2011

Ja lisää onnea

Tämmöttisenkin kortin tein eilen:) Vähän tipahti tuo oikeanpuoleinen alalehti poies ja kiinnitin uudelleen, enkä jaksanut enää uudelleen kuvata:))
Tämä päivä kuluikin Tampereen Kädentaidot-messuilla...olihan siellä muutama muukin. Hirmusesti ei rahaa tällä kertaa palanut. Kiva oli nähdä mm. Mummelia, Maijua,Tikku-Iitan Anittaa, Carkkia, Skräpteekissä oli hommissa myös Merja ja teitäkin joiden nimi jo unohtui kotimatkalla:))) 
Melkeinhän talvi meidät yllätti nim. hiukka ennen Lahtea oli jo lunta maassa ja Tampereen suuntaan mennessä sitä oli ihan valkoisenaan:)) Kuitenkin se päivän aikana suli kun vettä tihuutti:)

9 kommenttia:

Tiitsa kirjoitti...

No eipäs törmätty. :) Tampereella olin minäkin koko päivän. Jalat on hyytelönä, mutta kiva oli tavata taas tuttuja livenä.

Anemone kirjoitti...

Upean värinen kortti ja kyllä tuo perhonen vaan on ihana...:)

Tipahteliko sun kassiin tavaroita paljon messuilla ??? Mä kyllä kotona huomasin että jotenkin kassista löytyi kaikenlaista tavaraa :)) Ja olin päättänyt että papereita en ainakaan osta :)))

SannaS kirjoitti...

voi miten kaunis kortti!! upea kokonaisuus!! =)

no tuliko ne rahat tuhlattua??? ;)

Marjorie kirjoitti...

Hempeä tämän sinun korttisi, ihania sävyjä olet löytänyt kaikkiin yksityiskohtiinkin.

Kyllä se talvi taitaa tehdä nyt tuloaan joka puolella. Olisipa ollut mukava päästä messuille, mutta nyt tuon matkan tekeminen ei onnistunut. Ehkä sitten ensi vuonna:)

Anonyymi kirjoitti...

eine sehr schöne Karte
Schönen Sonntag wünscht Dir
Elma

Anitta kirjoitti...

Juu kiva oli nähdä ja tuo kortti on kyllä niin kaunis. Perhonen on upea. Noita stansseja on kyllä hankittava lisää...tuli heti tällainen ajatus kun katsoin tuota perhosta 8)

Marika kirjoitti...

Ihana, värit jotka sointuvat yhteen!

Lauski kirjoitti...

Wau,tämä on kerrassaan upea =)

maiju kirjoitti...

Kiitos Hilu kauniista kortista ja kauniista lahjastasi. Niin mä niistä tykkäsin molemmista.