Oma blogiluettelo

lauantai 3. maaliskuuta 2012

Maistuis varmaan sullekin...


vai? Maaliskuun RuokaPirkka-lehden mukaan tein appelsiinikakun. Kaikki meni ihan ok, tarkistin vielä ohjeestakin että onhan siinä nyt kaikki ennenkuin kumoan taikinaan vuokaan....no juu...kakku uuniin ja sitten huomasin että appelsiinin ja sitruunan raasteet olivat lautasella ja ihan muiden tarpeiden vieressä:( Ehkä ohjeen mukaan kannattaa laittaa sitruunan mehua hiukka vähemmän ja appelsiinin mehua enemmän....oli aikas sitruunainen, ainakin lämpimänä. Muuten tosi hyvää, paljon vaan eri vaiheita joista en niin hirmusesti tykkää. Kaikki pitää valmistua aina simppelisti:))
Aamupäivästä kävin kaupassa niin täällä oli aivan sairaan liukasta, taloyhtiön piha kyllä hoidettu mutta eilen ovat räystäät sulaneet ja vedet pitkin jalkakäytäviä jotka sitten yöllä jäätyi.Eihän kaupunki näitä nyt lauantaina hoida:( Itse siis katson ampumahiihtoa ja sitten alan kasaamaan tilkkupeittoa, palaset lattialla....katson olisiko huomenna parempi keli ettei mummeli kaadu!!
 

12 kommenttia:

Tiitsa ( Tuula Laakso) kirjoitti...

Herkullisen näköistä ainakin Nammm.
tosiaan on liukasta, eikä nyt varoitetuu liukkaasta jalankulkukelistä:) Sitten kun ne sohjot on vielä jäätyneet kokkareiksi niin eihän tuolla pääse minnekkään. meillä ei turvallisesti edes roskikselle. :((

Kirsti kirjoitti...

Kyllä maistuis, on varmasti hyvää:)

Maiju kirjoitti...

Katselin itsekin tätä ohjetta, mutta täällä valmistui sitten kuitenkin porkkanapiirakkaa... Herkulliselta näyttää! Ja kenkiin lisäsin minäkin tänään luistonestoa ennen vaunulenkkiä pikkumiehen kanssa, kyllä niin liukasta on.

-maiju- kirjoitti...

Näyttää hyvältä! Mitäs teit sitten niille unohtuneille raasteille, heititkö vielä perään?
Meilläkin oli tänään kokeilussa uusi ruoka, kannatti kokeilla, hyvää tuli. Ohje talteen, voi tehdä toistekin kuulemma.

Ritva kirjoitti...

Nam nam - olikohan tämä se sama kakkuohje kuin telkassa näyttivät.....

Ja tosiaan, liukasta on - ja minulle on juuri käynyt "ohraisesti" - viime vkonloppuna kaatua mätkähdin ja löin päänikin jne.....ja ct-kuvassakin kävin jne....eli ei ole leikkimistä näillä keleillä! - tekeepä lenkit sitten paremmilla keleillä!

Convehtilan Lauski kirjoitti...

Voi KYLLÄ maistuis :D Näyttää suussasulavalta, slurps!

Maaret kirjoitti...

Oi joi, sitruunainen maku kakussa olis just mun suussa sulavaa:)
Varovaisuutta ulkona!

Minna kirjoitti...

Näyttää ja kuullostaa tosi namilta:)

Laura kirjoitti...

Voi, mitä ihanaa herkkua! Olet myös saanut aikaiseksi kauniita kortteja :) Leppoisaa lauantaita!

Anitta kirjoitti...

NO aivan varmaan maistuis !!! Ihanan näköinen ja varmaan makuinenkin.

Anonyymi kirjoitti...

Tuli kokeiltua glut jauhoilla ja hyvää ja mureaa oli. Mulla ei ollut sitruunaa kotona ollenkaan ja appelsiini maistui juuri sopivasti vaikken laittanut sitä enempää kuin ohjeessa oli.Pyhäaamuna kaikki sohjo oli jäässä, kun muuten olis ollut ihana ulkoilukeli. Piikitkään ei meinannut pitää pystyssä, vaan tuli katseltua näyteikkunat. Aina löytyy uusia liikkeitä kun vähän laajentaa kierrosta
t. marja-leena

Mervi kirjoitti...

oi namskis,
kyllä oli ihanat mökkeilykelit,
kaivettiin ulkogrillikin jo esiin ja korkattiin;-))m