Oma blogiluettelo

keskiviikko 23. toukokuuta 2012

Hautomista....

jos tästä nyt jotain tulee kun vettä haen ihan vierestä ja harmaalokki joutuu aina jättämään hautomisen kesken, mitäs sitä tuohon tekee!! Vallan suuria ovat kuitenkin munat. Pesä on nyt liliputti saaressa kun vesi on niin korkealla:)


4 kommenttia:

Askartelin itte kirjoitti...

Hieno pesä. Eiköhän se totu sinuun ja on kivaa seurata kehitystä:)

AnniK kirjoitti...

Lokit eivät kovin herkästi kai pesäänsä jätä. meilläkin saaressa Lokit tehneet pesiä aika lähelle kulkureittejä ja niin niistä vaan on poikasia saatu maailmaan.
Mukavaa päivää :)

Anemone kirjoitti...

Nautihan siellä munien keskellä...Ja kohta sitten saa kivan aamuherätyksen lokkien laulellessa...:) Minäkin eilen illallla kävin mökillä vähän siivoilemassa joitakin paikkoja kuntoon, mutten nyt nähnyt lokkeja enkä joutseniakaan.
Mukavaa lämpöistä päivää !

Loreal Blondi kirjoitti...

Aina samoille paikoille menevät vaikka vesi huutelisi varpaita, kuten tänä vuonna, kun vesi on korkealla joka paikassa.
Kiitos kukkaseni nimen oikaisusta. Ei se siis kaali ollutkaan kun ei siltä eds näytä :) Juuri on ihan varmasti joka kasvilla, niin tälläkin. Miten sitten ne vuohet nimeen lie tulleet? Siis Vuohenjuuri. Yritän muistaa ensi vuonna!
Pihasta löytyy vieläkin vanhoja perennoja ilman nimeä. Yritän niitä siirrellä kukkapenkkeihin ja sitten katsoa mitä niistä kasvaa ja kysellä nimiä muilta.
Mukavaa kesän alkua!