Oma blogiluettelo

sunnuntai 6. toukokuuta 2012

Kajaanissa kokoustamassa ja askartelemassa


Useampi viikko sitten Taava pyysi minua matkaseuraksi Kajaaniin, vuorokauden emmittyäni lupauduin sitten vaikka tiedän että pitkä istuminen on aikasmoinen koettelemus, hyvin pärjäsin kuitenkin. Tietysti yksi puute kuulema minulla oli, järkkäri puuttui ja kaikki kuvat matkan varrelta:( Perjantaiaamuna Taava starttasi  Lahdesta Heinolaan, sitten matkasimme Jyväskylän suuntaan ja Sinelliin, en ollut siellä käynyt. Tapasimme Miijjan ja söimme hyvän salaatin jonka Taava oli itse tehnyt matkaevääksi.

 Taava täydensi hiukka vielä varastojaan....
 Kajaaniin saavuimme hiukka klo 17 jälkeen Susan luo....Susa ehti kyllä soittaa jo monta kertaa, hän oli niin täpinöissään....oltiinhan mekin:) Illalla seuraksemme saapui vielä Piia Kittilästä ja Jaanakin oli paikalla.
Lauantaiaamuna oli aivan hirmu kylmää...onneksi oli takkia otettu mukaan riittävästi. Tavarat saatuamme sisälle ja kellon lähestyessä 10.30 alkoi Koukussa Kortteihin kevätkokous puheenjohtaja Piian nuijiessa hienosti asiaankuuluvat seremoniat.
 Minun kuvat ovat hiukka heikonlaisia mutta ainakin Taavan sivuilta löytyy upeita kuvia. Tässä Taavan pöytäkuvia pari.

 Tässä Villakeijun Johannan pöytää....
 Nappi-Amalian pitsejä, nauhoja, nappeja....

 Ja sitten shoppailuja....

 Kaikilla samanlaista tarrateippiä kädessään, jokainen odottaa mitä siitä mahtaa tulla....no tulihan siitä kun Taava opasti mihin voisi vaikkapa foliota käyttää.....
 Muutama kuva ahkerista tekijöistä, osan nimistä tiedän ja muistan jopa, kaikkia en.....mutta mitä ihmeen huppupäisiä meidän joukkoon ilmestyikään?? Aijai naiset, minähän lupasin!!!

 Tässä puheenjohtaja Piia ja Milla, hän tuli mönkijällä ja pelkäsi kotiinmenoa kun tuuli niin kovasti ettei taida kypärä pysyä päässä:)
 Kiitokset kovasti kaikille, erityisesti Taavalle upeasta ja turvallisesta matkasta, mukavaa kun huolit mukaan ja Susalle ylläpidosta ja yöpaikasta. Tietysti kaikille teille mukanaolijoille, kiva oli nähdä pohjoosen porukkaa ja kuunnella Piian h-äännettä:)) Nähdään joskus...eiks je?


8 kommenttia:

MillaVaan kirjoitti...

oot hyvä salakuvaaja ollu ku en oo hoksannu et otit kuvia minusta JA NUIN LÄHELTÄ :D
Hienoja kuvia on :)

Anu Niskanen kirjoitti...

Tulukaa pian uuvelleen!

Anonyymi kirjoitti...

da hätte ich auch gerne eingekauft
LG
Elma

MillaVaan kirjoitti...

Ja ainiin Kypärä pysyi päässä ja pääsin kotiin asti :D
Vähän Extremeä elämään :D

TaijuS kirjoitti...

Aii, kävitte sitten minun kotiseudullani... Itse suuntaan Kajaaniin lasteni ja pienen tyttären poikani luo äitienpäiväksi =)

Satu kirjoitti...

haa! Bongasin itseni! Terveisin tuo musta möykky tuolla pöydällä :D

Marde kirjoitti...

Niin yöpaikka on varma kun seuraavan kerran tulet kortteilemaan Kajaaniin :)

Miia kirjoitti...

Teillä on varmasti ollut kaikinpuolin onnistunut reissu! Kiva kun piipahditte minunkin "kotona" taukoilemassa :) Kiva oli nähdä piiiitkästä aikaa!!