Oma blogiluettelo

torstai 17. toukokuuta 2012

Mökkimaisemaa

Sain siskoltani muutama vuosi sitten yhden valkovuokon alun ja tältä näyttää nyt, näitä on parissa kohdassa aina vaan enemmän ja enemmän:)

 Vielä mysteerisemmältä näyttävät nämä pikkuriikkiset, pituus n. 10 cm, ryhmässä olevat narsissit....en ole niitä istuttanut, sitä paitsi ovat aivan väärässä paikassakin:( Olisikohan joku maaelävä näitä kiikutellut ja kärsivät paikasta....myyrän tms koloja näyttää olevan.
Suurempiahan on siellä, täällä....

6 kommenttia:

Rva Kepponen kirjoitti...

Ihana valkovuokkomätäs.

Sirutuuli kirjoitti...

Voi olla, että myyrät on kuljetelleet noita narsisseja. Meillekin on ilmestynyt yksi tulppaani ja yhtenä kesänä naapurin hieno betoniporsaan krookusmeri oli harventunut ja meille ilmestynyt niitä, vaikkei koskaan ollut ennen ollut.

Merkku kirjoitti...

Ihanan keväiset kuvat! Meillä lähipuistossa on levinnyt mukulaleinikkiä pitkin nurmikoita ja metsiä- Ihanan näköistä kun valkovuokot ja keltaiset mukulaleinikit on sikinsokin isoina mättäinä.
Hyvää viikonloppua!

Anemone kirjoitti...

Ihanat valkovuokot.. meillä päin ne ovat harvassa. Meillä kukkii penkissä tulppaanit ja narsissit parhaillaan..Toivottavasti myyrät ei löydä niitä :)
Voi kun kerkiäisi mökillekkin jatkamaan siivousta. Tämä viikonloppu on kiireinen kun lapsenlapseni pääsee ripille ja meillä on kaksi lasta perheineen sitten mummolassa. Toinen on ollutkin jo viikon ♥♥♥ Ihanaa kun huoneet on joskus täynnä :) Vanhimmainen täyttää pyöreitä ja niitäkin juhlitaan samalla kakulla.

AnniK kirjoitti...

Ihanaa kukkaloistoa mökilläsi!

Anneli kirjoitti...

Ihania kukkia. Onpas valkovuokko hyvin leviävää !

Vai kankaiden värjäystä, mielen kiintoista :)

Kyllä täällä mökillä on ihanaa ja kahden viikon päästä pääsenkin kokonaan tänne muuttamaan :DD

Kiitos sinulle kun käyt minua kommenteillasi ilahduttamassa :)